Házirend

Kedves Vendégeink!

Mi mindent elkövetünk az Önök örömteli és zökkenőmentes pihenése érdekében. Ezért kérem Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat tudomásul venni, illetve betartani szíveskedjenek.
 
A házat érkezési napon 14.00 órától biztosítjuk.

A házban kizárólag a megrendelésben leegyeztetett számú személy, bérlőként tartózkodhat.

Távozás napján a házat 10.00 óráig szíveskedjenek elhagyni.

Bérleti díj megfizetése, megérkezéskor, az adatlap kitöltése után történik.

A ház berendezését a házból kivinni tilos. A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos engedélyével lehet. Távozáskor a házat megvizsgáljuk és az esetleges károk okozása esetén a károkat a bérlővel a helyszínen megtérítettjük.

Az ingatlan területén bekövetkező bármilyen baleset miatt, a tulajdonost, bérbeadót, semmilyen felelősség nem terheli, kártérítési igény nem támasztható.

A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő bérlőt aki nem tartja be a házirendet a házból azonnal eltávolítsa.

Háziállatot tilos a tulajdonos engedélye nélkül az házba bevinni.

Amennyiben a tartózkodás alatt a házzal kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük azonnal jelezze. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Kérjük vendégeinket, hogy a szobából való távozás előtt győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok elzárt, a lámpák és a klímaberendezés kikapcsolt állapotban legyenek.

A házban elhelyezett értéktárgyakért a tulajdonos nem vállal semmilyen felelősséget.

Dohányozni csak és kizárólag  a ház előtt,illetve a teraszon lehetséges, a tűzvédelmi szabályok betartásával.

A ház és a terület bérlése során bekövetkezett balesetért, kárért, a tulajdonost semmi nemű felelősség nem terheli, ez kizárólag a vendég felelőssége, jogorvoslatnak helye nincs.

A bérlés adatainak kitöltésével, a vendég a házirendet elfogadottnak tekinti, és azt magára nézve kötelezőnek tartja. Jogorvoslatnak helye nincs.

Kívánom, hogy pihenésre szánt idejük elvárásaiknak megfelelően örömteli és zavartalan legyen!